VIDEO Ambarcațiune răsturnată pe Dunăre.Una dintre victime a sunat la 112 în timp ce se afla în apă

Două persoane au ajuns la spital după ce au căzut în Dunăre, în apropiere de Galați. Ambarcațiunea în care se aflau s-a răsturnat, iar una dintre victime a reușit să sune la 112 în timp ce se afla în apă. Poliția Transporturi a deschis o anchetă pentru a stabili împrejurările în care s-a produs accidentul.

 La fața locului a ajuns o șalupă a Poliției de Frontieră, care a scos victimele din apă, aflate în șoc hipotermic.

„În data de 22 februarie, în jurul orei 14.30, polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Galați au fost sesizați telefonic de către lucrători din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Galați despre faptul că pe fluviul Dunărea, în zona fermei Zaturn, se află o ambarcațiune de agrement răsturnată, în pericol de scufundare la bordul căreia se află două persoane. La fața locului, pe direcţia milei 77, colegii noștri au descoperit două persoane. S-a procedat la recuperarea acestora din apă, în stare de soc hipotermic, și conducerea la mal în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate de către un echipaj SMURD”, a transmis Poliția de Frontieră Galați.

sursa: Poliția de Frontieră Galați

Bărbații au fost transportați la spital. Potrivit unor surse, cei doi testau o barcă cu motor, care s-a răsturnat în urma manevrelor efectuate.

Ambii bărbați au fost transportați la la Spitalul de Urgență Galați. Ancheta este în desfășurare.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here