Un director din Consiliul Județean Sibiu, reținut de DNA. Alți patru angajați, sub control judiciar

DNA
Un fost ministru de Finanțe și un fost deputat, trimiși în judecată de DNA

Directorul Serviciului Administrativ din Consiliul Județean Sibiu, Ana Kraus, a fost reținută de DNA și alți patru angajați din instituție au fost puși sub control judiciar.

Au fost puși sub control judiciar Nicolae Cracea, șef Serviciu Relații Publice, CIC și Informatică, Ioan Stoica, director executiv Direcția Economică, Valentin Vasilescu, director executiv Direcția Informatică, Relații Publice, Resurse Umane, toți din CJ Sibiu, și Emil Buciuman, administratorul unei firme.

Direcția Națională Anticorupție a informat luni că procurorii au făcut percheziții în 11 locuri situate în municipiul Sibiu, într-un dosar privind infracțiuni de corupție și asimilate acestora, comise în perioada 2011-2015.

„Procurori din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Serviciul Teritorial Alba Iulia efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni de corupție și asimilate celor de corupție, comise în perioada 2011-2015. În cursul zilei de 1 august, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, sunt efectuate percheziții domiciliare în 11 locații situate în municipiul Sibiu, dintre care una la sediul unei instituții publice, iar restul la sediile unor societăți comerciale și la domiciliile unor persoane fizice”, se arăta în comunicatul DNA dat publicității luni.

Perchezițiile au vizat achiziții directe de la firme favorite ale fostului președinte al CJ Ioan Cindrea.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here