luni, iulie 15, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăȘtiri de ultimă orăVIDEO Un consilier județean PNL i-a cântat Vioricăi Dăncilă să facă România...

VIDEO Un consilier județean PNL i-a cântat Vioricăi Dăncilă să facă România Mare

-

Îmbrăcat în port popular, consilierul județean PNL, Cornel Borza, i-a dedicat  candidatului PSD la alegerile prezidențiale, Viorica Dăncilă, o melodie. Totul s-a întâmplat la un miting electoral PSD, organizat joi seara, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Oradea, informează eBihoreanul. Liberalul Cornel Borza i-a cântat Vioricăi Dăncilă să facă România Mare.

Momentul a fost importalizat la sfârșitul discursurilor politice. Pe scenă a urcat Ansamblul Crişana, din care face parte şi Borza, chemat să cânte pentru sutele de social-democraţi adunaţi. La prima melodie, „Cântă cucu-n Bucovina”, liderii PSD, inclusiv Dăncilă, au rămas pe scenă, aplaudând în ritmul cântecului, însă apoi, la îndemnul candidatei social-democrate la preşedinţia ţării, politicienii au coborât în mulţime.

În timp ce premierul demis înainta încet prin faţa scenei, fotografiindu-se cu fiecare doritor, Cornel Borza a surprins mulţimea. În timp ce cânta versul „O Românie Mare”, el s-a apropiat de Viorica Dăncilă, a prins-o după umăr pe şefa PSD, ca şi cum i-ar dedica ei melodia.

Pe versurile „O Românie Mare nu poate exista/Fără Ardeal, fără Bucovina, fără Basarabia”, liberalul Borza s-a apropiat de Viorica Dăncilă, s-a pe vine şi a prins-o după umăr pe şefa PSD, ca şi cum i-ar dedica ei melodia.

Momentul a fost imortalizat de preşedintele PSD Bihor, Ioan Mang, care, potrivit Ebihoreanul, după ce i-a fotografiat pe cei doi, i-a transmis Vioricăi Dăncilă, la ureche, că Borza face parte din PNL Bihor.

După aflarea veștii, Viorica Dăncilă s-a întors spre scenă, l-a căutat cu privirea pe artistul liberal și l-a aplaudat.

În aprilie 2018, liberalul Cornel Borza a votat, în ședința Consiliul Judeţean Bihor, alături de PSD, UDMR şi ALDE bugetul judeţului, informează Ebihoreanul. Votul lui Borza a făcut diferenţa la acea vreme, spre disperarea liberalilor, care au trebuit să admită că un proiect important, pe care ei nu îl agreau defel, a trecut din pricina unuia de-al lor, informează Ebihoreanul.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

VIDEO Donald Trump a fost împușcat în ureche, la un miting electoral:„Am simţit imediat glonţul sfâşiindu-mi pielea”

0
Donald Trump a fost victima unei tentative de asasinat, la un miting electoral în statul Pennsylvania. Fostul președinte al SUA a fost împușcat în ureche, însă viața lui nu este pusă în pericol. Atacatorul a fost un bărbat în vârstă...