Un bărbat din judeţul Galaţi, care avea permisul de conducere suspendat, a fost spulberat de tren

Politia. Sursa FOTO: /Pixabay.com
Politia. Sursa FOTO: /Pixabay.com

Un bărbat de 55 ani din judeţul Galaţi a murit marţi, după ce buldo-excavatorul pe care îl conducea a fost lovit de tren la o trecere la nivel cu calea ferată. Bărbatul avea permisul suspendat, a comunicat Inspectoratul de Poliţie Judeţean Galaţi.

Accidentul s-a produs în comuna Foltești din Galați. Poliţia Oraşului Târgu Bujor a fost sesizată prin apel 112 că la trecerea la nivel cu calea ferată din comună a avut loc un accident de circulaţie. El a fost soldat cu decesul unei persoane.

Polițiștii au stabilit că un bărbat în vârstă de 55 ani, din comuna Smârdan, Galati, în timp ce conducea un buldo-excavator pe un drum comunal din localitatea Folteşti, la trecerea la nivel cu calea ferată a fost acroşat de locomotiva unui tren de persoane cu destinaţia Bârlad.

În urma impactului, bărbatul care conducea excavatorul a murit, potrivit digi24.ro.

Conducătorul locomotivei, este un bărbat în vârstă de 44 ani. El  a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind negativ. Acesta a fost condus la Spitalul Orăşenesc Tîrgu Bujor pentru recoltarea de probe biologice de sânge.

Bărbatul care conducea excavatorul avea permisul de conducere suspendat

Trenul a fost tras pe o linie secundară. Pasagerii, care nu au avut de suferit, au fost preluaţi de un alt tren pentru a-şi continua deplasarea.

S-a stabilit că bărbatul de 55 de ani figura cu permisul de conducere suspendat.

S-a întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă şi conducerea unui vehicul fără permis de conducere. Cercetările sunt continuate de poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraş Târgu Bujor – Formaţiunea Rutieră.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here