Trei bărbați, reținuți după scandalul de la înmormântarea fetiței omorâtă pe trecerea de pietoni din Târgoviște

Bataie Tirgoviste
Bataie Tirgoviste. Sursa foto: antena3

Trei bărbați au fost reținuți pentru ultraj și tulburarea ordinii și liniștii publice, după scandalul care a avut loc la înmormântarea fetiței de 13 ani, ucisă pe trecerea de pietoni din Târgoviște.

Cinci polițiști au fost bătuți, mascații intervenind în forță pentru dispersarea oamenilor, folosind chiar și gaze lacrimogen, potrivit antena3.ro.

„În urma cercetărilor efectuate și administrării probatoriului în cauză, procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgoviște a dispus măsura reținerii pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, față de trei bărbați, cu vârste cuprinse între 33 și 46 de ani. Aceștia sunt bănuiți de comiterea infracțiunilor de ultraj, faptă prevăzută de art. 257 din Codul Penal, cu referire la prevederile infracțiunii de lovire sau alte violențe, faptă prevăzută de art. 193 din Codul Penal, și tulburarea ordinii și liniștii publice, faptă prevăzută de art. 371 din Codul Penal. Cei trei au fost introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Dâmbovița, urmând ca astăzi, 13 iulie, să fie prezentați Judecătoriei Târgoviște, pentru dispunerea unor măsuri preventive. În cauză, se continuă cercetările, în vederea dispunerii măsurilor procedurale prevăzute de lege”, a transmis IPJ Dâmbovița.

Mascații au intervenit la înmormântarea fetiței de 13 ani, omorâtă pe trecerea de pietoni în Târgoviște.Scandalul ar fi pornit de la faptul că oamenii din cortegiul funerar ar fi dorit să meargă pe strada unde locuia șoferul care a lovit-o săptămâna trecută pe fetiță, pe trecerea de pietoni. Polițiștii ar fi interzis accesul cortegiului pe acea stradă, lucru care a condus la pornirea scandalului.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here