Timișoara: Primarul Nicolae Robu se laudă cu implementarea proiectelor europene

scandal în PNL Nicolae Robu jignește un ziarist Nicolae Robu atacă DNA

Primăria din Timișoara a reușit să implementeze cu succes toate cele 35 de proiecte cu finanțare europeană, a declarat primarul Nicolae Robu, vineri, într-o conferință de presă.

nicolae robu“Timișoara are rată de succes de 100% în implementarea de proiecte europene. Am început și duc la bun sfârșit 35 de proiecte cu finanțare din fonduri europene, la acestea adăugându-se și alte proiecte care au fost implementate de administrația precedentă. Cred că suntem un caz rar în România, dacă nu singular, să avem și multe proiecte și să nu ratăm niciunul. Dacă mici cheltuieli vor trebui suportate pentru proiecte de la bugetul local, se poate accepta, dar noi trebuie să vedem câți bani am reușit să atragem din fonduri europene pentru Timișoara și cu ce preț de contribuție de la bugetul local”, a afirmat primarul, citat de Agerpres.

Printre cele mai mari proiecte implementate în Timișoara se regăsesc subpasajul rutier Michelangelo, reabilitarea centrului istoric și reabilitarea malurilor Canalului Bega.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here