Timișoara. Două manichiuriste din Kiev au primit un salon de înfrumusețare

Manichiura
Manichiura. sursa foto: eva.ro

Două manichiuriste din Kiev, venite la Timișoara după izbucnirea războiului, au primit un salon de înfrumusețare. Irina şi Oxana au acum salonul lor de manichiură şi pedichiură unde pot lucra, datorită timișorencei Getei Sanda, patroana Academiei Artei Înfrumuseţării – Sandria.

Cele două femei aveau fiecare în Kiev câte un salon de înfrumuseţare . Ele doreau să ajungă în Spania sau în Emiratele Arabe, unde aveau prieteni, dar s-au oprit la Timişoara, potrivit g4media.ro.

„Nu am putut rămâne indiferentă la problemele celor din Ucraina şi faptul că ele sunt în acelaşi domeniu am hotărât să le ajut.  În Kiev aveau propria lor afacere şi au plecat cu ce aveau pe ele. Am pus un spaţiu la dispoziţie, l-am reamenajat, am zugrăvit, am achiziţionat tot ce trebuie că ele să îşi poată câştiga existenţa. Pentru că nu doresc să stea să cerşească. Am făcut cu ele şi partea de instructaj, le-am făcut acest curs gratuit tocmai pentru că obiectul nostru de activitate este partea de şcolarizare. Facem asta de 17 ani. Vrem ca ele să fie instructoare pe aceste domenii, pentru că lucrează foarte bine. Şi pot veni cu ceva nou. Vin dintr-o altă cultură. Tehnicile sunt asemănătoare, dar stilul de lucru poate fi diferit”, a declarat Geta Sanda.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.