Sute de pachete cu tutun pentru narghilea, descoperite de polițiștii de frontieră

Tutun pentru narghilea, sursa: Poliția de Frontieră

328 de pachete cu tutun aromat pentru narghilea, în greutate de peste 16 kilograme, au fost descoperite la Punctul de Trecere a Frontierei Oancea într-un autoturism condus de un cetăţean din Republica Moldova, se arată într-un comunicat transmis de Serviciul Teritorial al Poliţiei de Frontieră (STPF) Galaţi.

În data de 03 februarie 2020, în jurul orei 21.30, în Punctul de Trecere a Frontierei Oancea – I.T.P.F. Iași s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control la intrarea în ţară, cetățeanul din R. Moldova M.S., în vârstă de 27 de ani, conducând un autoturism marca Mercedes, înmatriculat în R. Moldova.

„S-a procedat la efectuarea unui control amănunţit asupra autovehiculului, în cadrul căruia echipa comună de control, formată din poliţişti de frontieră și lucrători vamali, a descoperit 328 pachete cu tutun aromat pentru narghilea, în greutate totală de 16.400 de grame, ascunse în spații special amenajate în semiaripile din spate și în scaunul șoferului autoturismului în cauză”, a transmis Poliția de Frontieră.

Conform prevederilor legale, a fost luată măsura reţinerii bunurilor în valoare de 2.460 de lei de către autoritatea vamală, respectiv sancționarea contravențională a şoferului cu amendă în valoare de 5.000 de lei

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here