Scandal monstru la un loc de agrement din Galați. Un bărbat a fost bătut și amenințat cu moartea

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Galaţi au solicitat miercuri, 27 iulie, Judecătoriei Galaţi luarea măsurii arestării preventive faţă de doi inculpaţi, într-o cauză penală aflată pe rolul acestei unităţi de parchet, în care se fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovirea sau alte violenţe, tulburarea ordinii şi liniştii publice, ameninţare şi influenţarea declaraţiilor. 

„Cererea formulată a fost respinsă de judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Galaţi, care a dispus măsura preventivă a arestului la domiciliu faţă de unul dintre inculpaţi. Hotărârea astfel pronunţată a fost contestată, sub acest aspect, de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Galaţi. Totodată, prin aceeaşi hotărâre, s-a dispus disjungerea cauzei cu privire la cererea de arestare preventivă, formulată în legătură cu cel de-al doilea inculpat. Faţă de alţi doi inculpaţi, procurorii au luat măsura preventivă a controlului judiciar, pentru o durată de 60 de zile”, a transmis Parchetul de pe lângă Judecătoria Galaţi.  

Potrivit anchetatorilor, cei patru bărbaţi au agresat fizic o persoană de sex masculin, la intrarea în complexul Plaja Dunărea, zona vestiarelor şi a caselor de bilete. Inculpaţii au aşteptat victima să iasă, împreună cu concubina sa, din vestiarele complexului şi nu au ţinut cont nici de prezenţa publicului (inclusiv minori), nici de prezenţa agenţilor de securitate.

În momentul intervenţiei agenţilor de securitate spre aplanarea conflictului, un agent de securitate a suferit de asemenea agresiuni în zona antebraţului, provocate de unul dintre inculpaţii faţă de care s-a solicitat luarea măsurii arestării preventive.

„Imediat după consumarea actelor de violenţă, unul dintre inculpaţi, prin mesaje text şi prin mesaje vocale, i-a solicitat persoanei vătămate de sex masculin să nu anunţe organele de poliţie şi să renunţe la plângere, sub ameninţarea cu moartea şi cu acte de agresiune fizică, acte de natură să îi provoace o stare de puternică temere.

Ulterior, prin mesaje tip text, un alt inculpat a ameninţat-o cu moartea pe persoana vătămată de sex feminin, solicitându-i să nu anunţe organele de poliţie, iar concubinul său să-şi retragă plângerea”, au mai anunţat procurorii.

Cercetările continuă în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor cauzei şi stabilirii răspunderii penale.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here