Primarul și viceprimarul unei comune din județul Olt, bătuți de doi bărbați care transportau lemne

Politia. Sursa FOTO: /Pixabay.com
Politia. Sursa FOTO: /Pixabay.com

Primarul și viceprimarul comunei Topana, județul Olt,  au fost bătuți de doi bărbați din județul Argeș, care au fost opriți pentru că transportau lemne.

  Cei doi, alături de un alt bărbat, au blocat cu două autoturisme o autoutilitară care transporta lemne. Cei trei au început să se bată,  primarul și viceprimarul ajungând la spital, potrivit.g4media.ro.

Incidentul a avut loc în comuna Ciomăgești, județul Argeș. Unul dintre bărbații din Topana a reclamat, verbal, faptul că i-ar fi dispărut o sumă de bani din torpedoul autoturismului  cu care a blocat autoutilitara. El  a fost reclamat, verbal, că, în urma agresiunii, a fost deteriorat geamul autoutilitarei. Autoutilitara, cu materialul lemnos , a fost dusă la sediul poliției, pentru continuarea cercetărilor. Au fost aplicate două sancțiuni contravenționale, conform O.U.G. 195/2002, privind circulația pe drumurile publice, conducătorilor celor două autoturisme. A fost  reținut un permis de conducere pentru 90 de zile și a un certificat de înmatriculare.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here