Primarul Negoiță a comis-o din nou, după plimbarea din parcul IOR. A încălcat regulile de distanțare socială

Primarul Robert Negoita nu respecta izolarea sociala, sursa: FB

La doar o zi după ce a fost filmat pe bicicletă alături de parteneră, în Parcul IOR, încălcând ordonanțele militare, impuse din cauza epidemiei de COVID-10, primarul Sectorului 3, Robert Negoiță, a comis-o din nou. Negoiţă a postat pe pagina sa de Facebook o imagine cu el pe teren, la şantierul parcării subterane de pe Bulevardul Decebal. Postarea a fost  criticată, deoarece acesta discută cu două persoane fără a respecta distanţa de siguranţă si fără a purta mască şi mănuşi.

”Discutăm, analizăm, ne sfătuim. Bună dimineaţa, prieteni!”, a scris Negoiţă pe Facebook, precizând că a vizitat şantieul parcării subterane de la Bulevardul Decebal.

Imaginea cu primarul Negoiță pe șantier, discutând cu doi muncitori, fără respectarea distanțării sociale, a stârnit un val de critici pe rețelele de socializare.

„Fără mască? 🙁 In special când sunteți mai mulți oameni și nu discutați de la distanță. Câți vă iau ca exemplu și vor face la fel?”, scrie un cătățean. ”La lucrările din parcare de ce nu ași luat-o si pe iubita dumneavoastră? De mască și mănuși ați auzit?”, întreabă, revoltată, o femeie.

„Un tupeist Conu Negoiță! Respectă d-le legea! Zici ca în țara asta numai nea Negoiță muncește si ca atare are voie sa facă ce vrea scufița lui! Si noi mergem la serviciu, dar respectam legile inclusiv necesitatea distanțării sociale, tânjim dupa o ieșire în parc sau o plimbare cu bicicleta prin oras… bătaie de joc nea Negoiță!”, a scris un alt cetățean.

Primarul Negoilă, la plimbare cu bicicleta în parcul IOR

Primarul Negoiţă a fost filmat duminică, în prima zi de Paști, plimbându-se în parcul IOR din Capitală, împreună cu partenera sa. Imaginile au ajuns pe Facebook  și au fost criticate de zeci de oameni.  În apărarea sa, Negoiță susține că era în interes de serviciu și verifica, de fapt, starea parcului.

„În administrația locală, nu ai niciodată liber. Dimpotrivă, trebuie să te folosești de fiecare “fereastră” pentru a rezolva și chestiuni pentru care nu ai avut timp. Azi am dat o tură completă în Parcul IOR, fiindcă nu reușisem de ceva timp să fac asta. Am constatat, din păcate, că deși există personal alocat pentru mentenanța parcului, chiar și în această perioadă, sunt elemente ce trebuie rezolvate rapid. De la reparații la mobilierul stradal și până la refacerea spațiilor verzi și a anumitor zone. Mâine, am convocat o ședință cu cei ce se ocupă de mentenanța Parcului IOR și le voi trasa câteva sarcini clare. Desigur, vă țin la curent.

PS: Pentru cei care confundă niște sacoșe cu pâine uscată cu un fel de coșulețe pentru picnic: da, am avut cu mine niște pâine uscată pe care am luat-o tocmai pentru a hrăni păsările din parcul nostru”, a scris primarul Negoiță, pe Facebook.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here