Pliant distribuit elevilor la început de an școlar, motiv de supărare pentru părinți. Ei acuză că ar conține un „mesaj subliminal LGBT”

Pliant. Sursa foto: PresaSM
Pliant. Sursa foto: PresaSM

Un pliant distribuit elevilor unei clase de-a șasea de la Școala Gimnazială ”Grigore Moisil” din municipiul Satu Mare i-a nemulțumit pe unii părinți.

Acest lucru deoarece ar avea un mesaj subliminal LGBT, potrivit g4media.ro.

La deschiderea anului școlar, elevii unei clase de-a șasea au primit un pliant cu mesajul ”Bine ați venit la școală! An școlar 2021 – 2022”. Iar în imagine este în partea dreaptă un profesor, iar în partea stângă un elev.

De ce sunt supărați părinții

Supărarea părinților provine din faptul că cele două caractere se află sub un curcubeu. Acesta este  simbol al LGBT, în opinia acestora. Părinții cred că este vorba de un mesaj subliminal inoculat elevilor. Ei au raportat situația inclusiv conducerii școlii.

”Nu ni se pare normal așa ceva. Ca în clasa a VI-a să se transmită astfel de mesaje LGBT. Ne-am plâns și conducerii școlii. Am cerut să se ia măsuri”, au transmis părinții .

Contactată telefonic pentru un punct de vedere, diriginta clasei a răspuns într-o primă fază. Când a aflat cine a sunat-o, s-a scuzat că este sunată de un părinte și că va reveni cu un telefon. Resunată, cadrul didactic nu a mai răspuns, notează jurnaliștii din Satu Mare.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.