Percheziţii în judeţul Galaţi la persoane bănuite de infracțiuni economice. Prejudiciul este de 3,7 milioane de lei

Poliţiştii efectuează în această dimineaţă două percheziţii, în judeţul Galaţi, la locuinţele unor persoane bănuite de crearea unui prejudiciu de peste 3.700.000 de lei, prin evaziune fiscală.

La data de 26 august 2020, poliţiştii Direcţiei de Investigare a Criminalităţii Economice efectuează 2 percheziţii domiciliare, în judeţul Galaţi, într-un dosar penal aflat în supravegherea Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Bucureşti, în care se efectuează cercetări cu privire la săvârşirea infracţiunii de evaziune fiscală, în formă continuată”, a anunțat IGPR.

În cauză există suspiciunea că, în perioada septembrie 2016 – ianuarie 2019, reprezentanţii unei societăţi comerciale nu ar fi evidenţiat în actele contabile ale societăţii şi în declaraţiile depuse la organele fiscale o parte din veniturile realizate.

De asemenea, aceştia sunt bănuiţi că ar fi evidenţiat în documentele fiscale cheltuieli care nu au la bază operaţiuni reale, respectiv achiziţii fictive de bunuri şi servicii, cauzând bugetului de stat un prejudiciu total de 3.734.064 de lei.

La acțiune, alături de polițiștii Direcţiei de Investigare a Criminalităţii Economice, participă luptători S.I.A.S.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.