O pacientă cu COVID-19 a plecat din spital ca să meargă la Biserică. „A sărutat toate icoanele”, reclamă conducerea spitalului

sursa : Basilica.ro

Caz revoltător la Spitalul din Bârlad, județul Vaslui. O pacientă infectată cu COVID părăsit duminică unitatea medicală pentru a merge la biserică să se roage.Chiar dacă avea mască, ea a sărutat toate icoanele! Am fost nevoiți să anunțăm și poliția”, spune conducerea unității medicale.

Potrivit IPJ Vaslui,  femeia, în vârstă de 49 de ani, a fost găsită în scurt timp de către personalul de serviciu al spitalului într-o biserică amplasată în curtea unității medicale.

„Am fost sesizați prin apel la 112 de către un medic de la spitalul din Bârlad, cu privire la faptul că, o femeie de 48 de ani ar fi părăsit salonul unde era internată. În scurt timp aceasta a fost găsită în interiorul bisericii din curtea spitalului. A fost deschis un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de zădărnicirea combaterii bolilor”, a anunțat IPJ Vaslui.

Potrivit vremeanouă.ro, femeia este infirmieră la Spitalul Județean Vaslui. Conducerea spitalului din Bârlad este revoltată de comportamentul acesteia.

„Nu se face așa ceva, oricât de credincios ești! Infecția se răspândește foarte repede, nu trebuia să meargă la Biserică. Noi nu putem încuia pacienții, dar aceștia trebuie să fie conștineți că nu au voie în comunitate, dacă nu sunt complet vindecați! Chiar dacă avea mască, ea a sărutat toate icoanele! Am fost nevoiți să anunțăm și poliția”, a spus Daniela Borș, managerul spitalului bârlădean.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here