O asistentă din Iași a murit după ce a ieșit din tura de noapte

O asistentă din Iași a murit după ce a ieșit din tura de noapte
sursa : Google

Tragedie la Iași. O asistentă de 45 de ani, angajată a Spitalului Sfântul Spiridon din Iaşi, a făcut stop cardiac la puțin timp după ce a ieșit din tura de noapte. Femeia era drum spre casă și i s-a făcut rău în autobuz. Colegul care era cu ea a cerut ajutor prin 112, însă medicii nu au putut face nimic. Poliția a întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă

Sâmbătă dimineață, femeia a încheiat tura de noapte și a plecat împreună cu un coleg, spre casă. În autobuz, și-a pierdut cunoștinta și a intrat în stop cardiorespirator.

„A făcut stop cardiorespirator, un coleg care era cu ea a apelat 11. Apelul a venit pentru convulsii, iniţial a fost trimis un echipaj cu asistent şi imediat după şi unul cu medic, a fost resuscitată, însă a fost declarat decesul”, a declarat pentru Mediafax, Diana Cimpoeşu, purtător de cuvânt al Spitalului Sfântul Spiridon Iaşi.

Poliția a deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă și efectuează cercetări pentru a stabili cauzele decesului. De asemenea, inspectorii ITM vor face o ancheta pentru a stabili dacă a fost accident de muncă.

Trupul femeii a fost depus la Institutul de Medicină Legală.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here