Medicul Musta, avertisment:„De două săptămâni, cu greu mai facem faţă cazurilor COVID severe”

Șeful Secției de Boli Infecțioase de la Spitalul „Victor Babeș” din Timișoara, Virgil Musta spune că Europa se confruntă cu un nou val al pandemiei de coronavirus şi acest lucru se vede şi în România. ”De două săptămâni, cu greu mai facem faţă cazurilor COVID severe care necesită internare”, afirmă medicul.

Virgil Musta a vorbit despre al treilea val al pandemiei de coronavirus care se vede deja în cifrele înregistrate în majoritatea ţărilor din Europa.

„Avem experienţa anului trecut, în momentul în care în Europa a început să apară şi să crească numărul de cazuri, la un interval de 2-3 săptămâni, au apărut şi la noi şi apoi au crescut. Acelaşi lucru se întâmplă şi acum (…) Foarte probabil că şi noi urmăm calea Europei, din păcate, şi în curând ne vom confrunta cu un număr şi mai mare de cazuri. În Timişoara şi în Timiş, din păcate, noi deja de două săptămâni simţim această creştere a numărului de cazuri şi presiune pe sistemul de sănătate, astfel încât cu greu mai facem faţă cazurilor severe care necesită internare”, a afirmat medicul Musta, la B1 TV.

Avertismentul medicului Virgil Musta: Paştele ar putea fi compromis! Sistemul este sufocat

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.