Manelistul Dani Mocanu a fost săltat de mascați

Dani Mocanu, cel mai cunoscut manelist de la noi din țară, a fost reținut, în această dimineață. Cântărețul a fost săltat, din casa lui din Pitești, de mascații din trupele speciale. Fratele acestuia a făcut primele declarați, anunță Libertatea.

„Dani Mocanu a fost săltat, în această dimineață, de mascați. Nu știm prea multe amănunte, nu știu exact unde a fost dus, la București, dar ni s-a spus că este din cauza videoclipului pe care l-a făcut, cel cu Curwa. A fost reclamat, nu înțeleg cum să vină mascații pentru asta, dar așteptăm detalii de la avocat”, a spus Romario Mocanu, fratele celebrului manelist, pentru Wowbiz.ro.

Dani Mocanu a fost săltat din cauza unei piese lansate recent. „Centrul Filia, care susține drepturile femeilor și egalitatea de gen, a reclamat, la Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării (CNCD), piesa „Curwa”, a lui Dani Mocanu.”, potrivit stiripesurse.ro.Piesa „consolidează atitudini misogine și legitimează o cultură a violului și violenței îndreptate împotriva femeilor prin versurile sale și prin videoclipul realizat”, se arată în reclamație, potrivit sursei citate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here