Jandarmi bătuți de cinci scandalagii

Jandarmi .Sursa foto: vremeanoua.ro

Doi jandarmi din Bârlad au fost bătuți de cinci tineri băuți, din comuna Bogdănești, aceștia fiind transportați în stare gravă la spital.

Jandarmii, care erau în timpul liber, au fost la o discotecă din localitate. Când petrecerea s-a terminat cei doi au ieșit din club, fiind abordați de cinci tineri băuți, potrivit ziare.com.

Unul dintre ei a cerut jandarmilor bani „ca să bea și gura lor ceva”. Deoarece au fost refuzați, a izbucnit un scandal de stradă, care s-a terminat într-o încăierare cu pumni și picioare.

Unul dintre jandarmi, student, a fost transportat cu maxilarul zdrobit la Clinica Buco Maxilo Facială din cadrul Spitalului „Sf. Spiridon” din Iași, unde a fost internat, celălalt jandarm primind îngrijiri medicale la spitalul din Bârlad.

Jandarmeria  și Poliția sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad au efectuat o amplă anchetă, agresorii fiind reținuți după percheziții.

Printre cei reținuți se află un minor de 17 ani, împreună cu fratele său de 18 ani, ceilalți bărbați reținuți având vârste cuprinse între 20 și 28 de ani.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here