Ilie Năstase a rămas fără permis 90 de zile, după ce a fost prins din nou conducând sub influența băuturilor alcoolice

Ilie Năstase FOTO: Captură Youtube/Canalul Gândul
Ilie Năstase FOTO: Captură Youtube/Canalul Gândul

Ilie Năstase a rămas fără permis de conducere pentru 90 de zile, după ce a fost prins din nou la volan sub influența băuturilor alcoolice.

Tenismenul avea o alcoolemie relativ redusă, de 0,22. Polițiștii l-au lăsat fără dreptul de a conduce în următoarele trei luni  deoarece acesta nu este la prima abatere de acest gen. Potrivit legii, se deschide dosar penal de la alcoolemie 0,80, potrivit g4media.ro.

„La data 18 noiembrie a.c., în jurul orei 00.00, polițiștii Brigăzii Rutiere, aflându-se în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au oprit pentru control un autovehicul pe o stradă din sectorul 1 din Municipiul București. Polițiștii rutieri au procedat la testarea conducătorului autovehiculului cu aparatul alcooltest, rezultând o valoare de până la 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat. Persoana în cauză a fost sancționată contravențional cu amendă în valoare de 1305 lei, iar ca măsură complementară s-a dispus suspendarea exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru o perioadă de 90 de zile”, au transmis oamenii legii.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here