Guvernul României: Peste 1.000 de locuri de muncă vor fi create în urma modernizării combinatului de oțeluri speciale de la Târgoviște

COS Tirgoviste
COS Tirgoviste. Sursa foto: economica.net

Grupul Beltrame vrea să investească peste 250 milioane de euro pentru modernizarea combinatului de oțeluri speciale de la Târgoviște, după finalizarea achiziției, a anunțat miercuri Guvernul.

Grupul italian a transmis că vrea să dezvolte la Târgoviște un nou combinat pentru producerea oțel-betonului și a sârmei laminate.

Premierul Nicolae Ciucă s-a întâlnit miercuri cu reprezentanții grupului Beltrame. Grupul și-a prezentat planurile de investiții la combinatul din Târgoviște, producția urmând să înceapă în următoarele luni.

„Reprezentanții Grupului au anunțat că au în plan dezvoltarea, la Târgoviște, a unui nou combinat, pentru producerea oțel-betonului și a sârmei laminate. Aceste investiții vor genera încă din prima etapă 200 de noi locuri de muncă, până la finalizarea planurilor de dezvoltare fiind create în total peste 1.000 de locuri de muncă.”, a anunțat Guvernul.

Investitorii vor construi și două parcuri foto-voltaice, care vor alimenta cu electricitate capacitățile de producție, potrivit hotnews.ro.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.