Gorj: Investiţii de peste 3,7 milioane euro, finalizate la Bumbeşti-Jiu

Două investiţii în valoare totală de peste 3,7 milioane euro urmează să fie finalizate în perioada următoare la nivelul oraşului Bumbeşti-Jiu, informează Portalul Național de Administrație Publică.

bumbesti-jiuEste vorba de reabilitarea campusului şcolar şi realizarea ambulatoriul spitalului din localitate. Potrivit primarului Constantin Bobaru, lucrările la campusul şcolar sunt realizate în proporţie de 80%, fiind în curs de reabilitare şi dotare toate spaţiile de învăţământ.

“Campusul şcolar este o investiţie pe fonduri europene a cărei valoare este de peste 2,5 milioane de euro. Lucrările sunt efectuate în proporţie de 80% şi presupun reabilitarea şi dotarea tututor spaţiilor şcolare astfel încât elevii să îşi poată desfăşura activitatea în condiţii europene. De asemenea, va mai fi realizat un cămin şcolar cu cantină, camere de cazare. Pe lângă acestea, va fi dotat atelierul şcolii din oraş, va fi făcută o sistematizare pe verticală a incintei şcolare să fie pus la dispoziţia elevilor tot ce este necesar. La Colegiul ‘Mihai Viteazul’ sunt 320 de elevi, cei mai mulţi sunt din Sadu, dar dorim să extindem. Avem şi învăţământ profesional şi am făcut două clase, dar vrem mai mult”, a spus Constantin Bobaru.

În ceea ce priveşte lucrările la ambulatoriul Spitalului Orăşenesc, acestea vor fi gata la finalul lunii noiembrie şi presupun extinderea spaţiului unităţii medicale şi dotarea cu aparatură modernă necesară şi echipamente medicale de ultimă oră.

 

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.