Gabriela Firea s-a dus la Deva pentru a-i face campanie electorală lui Petru Mărginean, fost penelist

Petru Mărginean
FOTO Facebook Gabriela Firea

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, s-a dus duminică la Deva, unde i-a făcut campanie electorală candidatului PSD la Primăria Deva, Petru Mărginean, fost penelist.

Duminica viitoare, pe 5 noiembrie, la Deva au loc alegeri locale parțiale pentru funcția de primar

„O după-amiază plăcută alături de locuitorii municipiului Deva, împreună cu Petru Mărginean, candidatul nostru la primăria Devei. Un om cu proiecte serioase pentru familii, copii, dezvoltarea orașului. Oameni frumoși, oraș frumos”, a postat Gabriela Firea pe contul său de Facebook, alături de fotografia alăturată.

Petru Mărginean a fost primar al municipiului Deva în perioada 2012-2016, ultima oară fiind membru al PNL. El a demisionat din partid şi din Consiliul Local Deva după ce a pierdut alegerile pentru un nou mandat. Acum, partidele politice se pregătesc de alegeri parţiale pentru Primăria Deva, după ce fostul primar Mircia Muntean (PSRO) a fost condamnat definitiv la şase ani de închisoare cu executare pe data de 24 aprilie 2017.

Guvernul a stabilit organizarea pe 5 noiembrie a scrutinului local parțial pentru alegerea primarului în 16 localități în care această funcție a rămas vacantă, precum și pentru alegerea consiliului local într-o comună.

Fondurile necesare în vederea organizării alegerilor locale parțiale din 5 noiembrie se ridică la 4,368 milioane de lei și sunt alocate din Fondul de rezervă bugetară la dispoziția Guvernului, prevăzut în bugetul de stat pentru acest an.

Alegeri locale parțiale vor fi organizate în municipiul Deva — județul Hunedoara, precum și în comunele Bocsig — județul Arad, Nicșeni — județul Botoșani, Călărași — județul Cluj, Pantelimon și Bărăganu — județul Constanța, Telești — județul Gorj, Balș — județul Iași, Bîrghiș — județul Sibiu, Drăgoiești — județul Suceava, Cervenia, Poieni, Salcia — județul Teleorman, Checea — județul Timiș, Oșești — județul Vaslui, Vlădești — județul Vâlcea.

CITEȘTE și Alegeri locale parțiale în 17 localități. A început campania electorală pentru scrutinul din 5 noiembrie

 

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here