Florin Piersic acuză ziariștii, după ce aceștia au scris cât va plăti Primăria Cluj Napoca pentru ziua actorului

Florin Piersic acuză ziariștii

Actorul Florin Piersic acuză ziariștii pe Facebook, după ce în spaţiul public a apărut informaţia legată de costul evenimentului organizat la Cluj Napoca de ziua sa.

„Stau și mă întreb de ce s-a schimbat lumea atât de în rău… Aflu din ziare că mi se pregătește de către Primăria Cluj o sărbătorire la 83, de 28000 euro, sau de 130000 lei., <bani publici>. Nu se mai sătura ziarele de știri <de senzație>. Domnilor ziariști, ori nu sunteți corect informați, ori sunteți răuvoitori și manipulați ordinar cititorii. Tot ce se va întâmpla în ziua de 26 seara, la 18.30, este că mă voi întâlni cu câțiva prieteni la Cinematograful <Florin Piersic>. La această întâlnire, fiind intrare liberă, poate veni oricine are bucuria să ne întâlnim, să povestim. Nu ratați nici o ocazie să aruncați cu noroi… Vă folosiți de mine, de ziua mea, că să vă manifestați antipatiile politice?! Ce păcat!”, a scris Florin Piersic, pe Facebook.

Florin Piersic acuză ziariștii. Ce se va întâmpla sâmbăta viitoare

La spectacolul intitulat „Pe cărările vieţii… cu Florin Piersic” au fost deja rezervate toate cele peste 700 de locuri din sală. Evenimentul va avea loc sâmbătă, 26 ianuarie 2019, la Cinematograful „Florin Piersic”, începând cu ora 18:30.

Florin Piersic s-a născut pe 27 ianuarie 1936 la Cluj-Napoca. La doi ani după absolvire, Florin Piersic a debutat pe scena Teatrului Naţional din Bucureşti obţinând rolul titular în „Discipolul diavolului”. Au urmat „Tragedia optimistă”, „Oameni şi şoareci” sau „Orfeu în Infern”.

Debutul cinematografic s-a produs cu filmul „Ciulinii Bărăganului” din 1957, interpretând rolul lui Tănase. Şi-a evidenţiat talentul în ceea ce priveşte filmele istorice în „Neamul Şoimăreştilor” şi apoi a jucat în filmul care l-a făcut cunoscut „De-aş fi Harap Alb”. Printre rolurile sale celebre din filme s-au numărat haiducul Anghel Şaptecai, haiducul Grigore Pintea şi Mărgelatu.

Pe 26 ianuarie 2011 cinematograful „Republica” din Cluj-Napoca a fost redenumit „Florin Piersic”. De-a lungul timpului, actorul clujean a primit titlul de cetăţean de onoare al mai multor oraşe: Cluj-Napoca, Bucureşti, Bacău, Caracal, Sighet, Suceava, Baia Mare, Oradea, Galaţi. Acum, Florin Piersic acuză ziariștii.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here