luni, iulie 15, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăȘtiri de ultimă orăFiica medicului Dan Iacoblev, despre tatăl său mort de COVID:„Starea lui s-a...

Fiica medicului Dan Iacoblev, despre tatăl său mort de COVID:„Starea lui s-a înrăutățit din cauza complicațiilor infectării, având 3 teste negative”

-

Fiica medicului Dan Iacoblev, declarat decedat de COVID-19, a scris pe pagina sa de socializare, că tatăl său nu a murit de COVID-19, având trei teste negative. Medicul Denice Iacoblev Voicu subliniază că tatăl său a murit din cauza unor complicaţii determinate de virus şi pentru că nu s-a găsit un loc în spitale pentru tratarea acestor afecţiuni.

„În data de 3 noiembrie a fost depistat pozitiv COVID-19 în urma testării voluntare de la primele simptome, ulterior s-a internat în spitalul TBC Galaţi. În data de 24 noiembrie, după aplicarea tratamentului a fost externat, testul ieşind negativ. Însă starea lui s-a înrăutăţit din cauza complicaţiilor infectării post COVID, având 3 teste negative, iar din păcate eforturile noastre de a-l transfera în toată această perioadă într-un spital non-covid pentru a fi tratate aceste complicaţii au fost inutile din cauza lipsei locurilor disponibile din spitale pentru pacienţi şi cu alte probleme medicale în afară de COVID. Vreau sa subliniez pentru a intelege toata lumea gravitatea reala a situatiei din toata tara. Indiferent de orice teorie existenta, boala exista iar consecintele pot fi uneori grave, iar singurul sfat pe care il pot da tuturor este PREVENTIA. Nu doresc nimanui sa simta durerea si neputinta pe care am simtit-o eu si familia mea”, a scris pe facebook dr. Denice Iacoblev Voicu.


Reprezentanții Spitalului Judeţean de Urgenţă Galaţi a anunţat că medicul primar oftalmolog Dan Iacoblev a murit joi seara la Secţia ATI a unităţii medicale, în urma unor complicaţii pulmonare grave generate de infecţia cu noul coronavirus.

„Cu deosebit regret, colectivul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Sf. Apostol Andrei Galaţi anunţă trecerea în nefiinţă a domnului doctor Iacoblev, medic primar oftalmolog, care s-a stins din viaţă în seara de 3 decembrie în urma complicaţiilor pulmonare grave generate de infecţia cu noul coronavirus. Domnul doctor Iacoblev a decedat în Secţia ATI a spitalului în care timp de 22 de ani şi-a dedicat întreaga experienţă profesională pacienţilor cui probleme oftalmologice. A fost un medic devotat şi muncitor, un om excepţional, de o probitate morală desăvârşită, cu o modestie şi o nobleţe rar întâlnită şi un extraordinar coleg”, a declarat managerul unităţii medicale, Alina Dobre.

Un medic de la Spitalul Județean Galați a murit din cauza COVID-19: „Un om de o modestie și o noblețe sufletească rar întâlnită”

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

VIDEO Donald Trump a fost împușcat în ureche, la un miting electoral:„Am simţit imediat glonţul sfâşiindu-mi pielea”

0
Donald Trump a fost victima unei tentative de asasinat, la un miting electoral în statul Pennsylvania. Fostul președinte al SUA a fost împușcat în ureche, însă viața lui nu este pusă în pericol. Atacatorul a fost un bărbat în vârstă...