Felix Stroe, propus la Transporturi, are o stradă care-i poartă numele. Cum explică viceprimarul din Cumpăna

Felix Stroe
FOTO: Ziua de Constanța

Felix Stroe, propunerea PSD pentru Ministerul Transporturilor, în locul demisionarului Răzvan Cuc, are o stradă care îi poartă numele în comuna Cumpăna din judeţul Constanţa.

Viceprimarul localităţii Cumpăna, din judeţul Constanţa, Florin Neagu, spune că Strada Felix Stroe a primit acest nume în octombrie 2009, în urma unei şedinţe a Consiliului Local.

La acel moment, directorului Regiei de Apă RAJA i-au fost recunoscute „meritele şi implicarea în dezvoltarea infrastructurii comunei”. Concret, Felix Stroe a ajutat, prin regia pe care o conducea şi atunci, la racordarea comunei la sistemul de alimentare cu apă şi canalizare.

Consilierii locali au fost de acord să numească o stradă dintr-un cartier nou de locuinţe după directorul RAJA. Strada Felix Stroe are aproximativ 400 de metri lungime şi este racordată la apă, canalizare şi gaze. Drumul nu are însă curent electric şi nici asfalt, dar responsabilii comunei spun că este prins într-un proiect ce vizează asfaltarea acestuia în cursul anului viitor.

În iulie 2010, în cadrul unei şedinţe de Consiliu Local Municipal (CLM) Constanţa, Stroe a fost făcut cetăţean de onoare al Constanţei de primarul de la acea vreme, Radu Mazăre. Felix Stroe are dublă cetăţenie, română şi moldovenească, el primind titlul de cetăţean de onoare al oraşului basarabean Comrat.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here