Elevă de la o școală din Brăila, agresată și umilită de două colege în clasă

incident
Incident

Incident extrem de grav la o școală din Brăila. O elevă de la clasa a 6-a a fost agresată de colegele ei. Scena în care eleva este lovită și înjosită în sala de clasă a fost filmată de un coleg. Imaginile au ajuns și la conducerea școlii.

Din imagini se vede cum eleva primește o palmă peste ceafă. Apoi este trasă de păr de agresoare în timp ce restul colegilor se amuză. Fata, speriată, încearcă să-și sune tatăl pentru ajutor.

Tatăl nu a reușit să răspundă deoarece o altă fată îi închide elevei telefonul. În timp ce fata încearcă din nou să sune, o altă elevă o lovește cu piciorul în cap. Incidentul a avut loc joi, în pauza dintre ore. Nu este prima dată când eleva este agresată la școală.

„La noi, cancelaria este în corpul acesta de clădire, clasa în care s-a produs incidentul este în corpul B. Există profesor de serviciu, dar incidentul s-a produs în clasă, nu a ieșit nimeni să anunțe profesorul de serviciu”, a declarat Gigi Antonescu, director.

„Au mai fost incidente de genul dar am trecut cu vederea, tot așa, zic: sunt copii. Dar s-a depășit limita, în sensul că i-a dat cu piciorul în cap. Adică una e să te împingi așa prietenește și alta e să ajungă la… Mă rog”, a declarat Viorel Dumitrache, tatăl fetei agresate.

Luni va avea loc o întrunire a profesorilor. Cel mai probabil va fi scăzută notă la purtare celor două agresoare, dar și celui care a filmat. Este tot ce poate face conducerea școlii, potrivit observatornews.ro.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here