Dâmbovița: 76 de medici de familie vor face vaccinuri anti-COVID în cabinetele din județ

Foto sursa: Florin-Citu, Facebook
Foto sursa: Florin-Citu, Facebook

În această săptămână demarează vaccinarea împotriva COVID-19 în cabinetele medicilor de familie, inclusiv în județul Dâmbovița.

Operațiunea va demara marți, 4 mai. 3035 de medici de familie din țară participă la campania de vaccinare, a anunțat reprezentantul Ministerului Sănătății.

Serul va ajunge în mediul rural 

Județul Dâmbovița va avea 76 de medici de familie care vor vaccina împotriva coronavirusului.

„Începând de mâine vom avea încă 3 035 fluxuri noi de vaccinare. Medicii de familie se alătură campaniei anti-COVID. Ei încep imunizarea în propriile cabinete cu vaccinul Johnson &Johnson. Le mulțumesc tuturor celor care au acceptat să facă parte din echipa care se luptă în fiecare zi cu pandemia de coronavirus.

Serul va ajunge în toate zonele țării. Inclusiv în mediul rural. Fiecare doză de vaccin administrată ne va duce mai aproape de ceea ce așteptăm de mai bine de un an. Reîntoarcerea la viața obișnuită. Sper că în curând să vină alături de noi tot mai mulți medici de familie. Iar numărul cabinetelor să fie mărit””, a scris Andrei Baciu  pe Facebook.

Vaccin administrat  într-o singură doză

Vaccinul Johnson & Johnson se administrează într-o singură doză. El poate fi făcut tuturor persoanelor cu vârsta peste 18 ani, potrivit

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here