Covasna: Elevi în proiectul „Ministru pentru o zi”

examenele naționale, Bursele școlare, Evaluarea Naţională 2019 Sectorul 4, masa caldă în școli

Elevii covăsneni care îşi doresc să contribuie la îmbunătăţirea politicilor educaţionale şi de tineret sunt îndemnați să se înscrie în proiectul „Ministru pentru o zi”, relatează Mesagerul de Covasna.

eleviProiectul, care se va derula pe 16 septembrie, este organizat de Consiliul Naţional al Elevilor, împreună cu Ministerul Educaţiei Naţionale, Ministerul Tineretului şi Sportului, Ministerul Apărării Naționale și Departamentul pentru Întreprinderi Mici și Mijlocii, Mediul de afaceri și Turism.

„Scopul programului îl reprezintă conştientizarea responsabilităţilor unui lider cu atribuţii la nivel naţional și înlăturarea barierelor de comunicare dintre elevi şi mediul decizional, Consiliul Elevilor consolidându-și astfel poziția de for consultativ în cadrul sistemului educațional (…) Proiectul „Ministru pentru o zi” reprezintă oportunitatea elevilor de a deține controlul pentru o zi, de a schimba locul elevului cu al unui ministru”, se arată pe site-ul Consiliului Naţional al Elevilor.

La acest proiect pot aplica elevii din întreaga țară care îşi doresc să contribuie la îmbunătăţirea politicilor educaţionale şi de tineret. Ei vor trebui să se înscrie printr-o aplicație, până la data de 31 august 2014, pe platforma suport a Consiliului Naţional al Elevilor, Wedu.ro.

 

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here