Caz șocant: morți ținuți de preotul satului într-o magazie de lemne pentru că erau săraci

Morți ținuți de preotul satului într-o magazie de lemne pentru că erau săraci
Morți ținuți de preotul satului într-o magazie de lemne pentru că erau săraci

Acuzații grave în localitatea Urechești, din județul Vrancea. Localnicii povestesc că preotul îi ține pe decedații săraci într-o magazie de lemne, iar pe morții care provin din familii bogate îi ține într-o capelă.

Totul a ieșit la iveală după preotul a ținut doi bărbați decedați, două nopți, în magazia de lemne a bisericii. Revoltată de situație, ruda unuia dintre cei care au murit spune că așa procedează preotul cu persoanele sărace, în timp ce pe cei bogați îi pune în capela mortuară.

„L-a ținut pe fratele meu decedat la soare, apoi l-a băgat într-o magaziede lemne, împreună cu un alt mort. El are o cameră unde depune morții, anul trecut mi-a murit un frate, l-a băgat tot la magazie. Nu suntem singurii, a mai făcut și cu alții la fel, pe săraci îi bagă în magazie, pe bogați în cameră. Pe mine m-a amenințat că nu-l mai îngroapă, s-a supărat deoarece a apărut filmarea”, a declarat pentru Mediafax, Mihaela Icovoiu, sora mortului.

sursa: Vrancea 24

Primarul localității spune că l-a sunat pe preot și i-a cerut să îndrepte lucrurile.„Sunt oripilat de ce am văzut, mă refer la imaginile cu mortul depus în magazia de lemne. L-am sunat pe preot și l-am rugat să nu mai folosească magazia de lemne, indiferent dacă sunt săraci sau bogați”, a declarat primarul comunei Urechești, Nicu Bratosin.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.