Câștigătorul LOTO 6 din 49 și-a ridicat premiul. Adrian Petrea din Tecuci a dezvăluit ce va face cu banii

Adrian Petrea FOTO: Loteria Română

Câștigătorul marelui premiu Loto 6 din 49 este Adrian Petrea din Tecuci. Bărbatul a declarat că joacă frecvent la Loto, iar numerele alese au fost întâmplătoare. Își dorește ca mare parte din banii câștigați să-i investească într-o afacere.

„Când veți juca la Loto, gândiți-vă că veți avea șansa sa câștigați. Eu vă urez succes tuturor jucătorilor”, este mesajul pe care câștigătorul premiului de categoria I îl transmite tuturor jucătorilor.

În cursul zilei de marți, Adrian s-a prezentat la sediul central al Loteriei Române pentru a-și  ridicat premiul câștigat la Loto 6/49 din data de 13 septembrie, în valoare de 3.375.310,00 lei (aproximativ 695.000 euro).

„Adrian Petrea are în jur de 30 de ani și este din Tecuci. Joacă frecvent la Loto 6/49 și îi place să-și încerce norocul și razuind lozuri. Numerele care i-au purtat noroc sunt alese la întâmplare, singurul număr cu semnificație fiind cel corespunzător zilei sale de naștere, acesta fiind născut în zodia Săgetător. De-a lungul timpului, a mai câștigat doar premii de categoria a III-a la Loto 6/49”, a anunțat Loteria Română.

Sursa : Loteria Romana

S-a câștigat marele premiu la Loto 6/49. Biletul a fost jucat la o agenţie din Tecuci

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here