Bucureşti: Un bărbat a fost arestat preventiv pentru deţinerea unei arme letale pe care a uitat-o într-o cabină de probă

sursa: Politia Romana
sursa: Politia Romana

Un bărbat a fost arestat preventiv pentru posesie de armă letală.

El a uitat într-o cabină de probă dintr-un complex comercial o geantă unde erau un pistol cu glonţ şi un încărcător cu 8 cartuşe.

 Comunicatul Poliţiei Capitalei

”În data de 22 iunie 2021,poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Serviciul Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, au reţinut un bărbat de 36 de ani. El este cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, în modalitatea deţinerii şi portului fără drept a unei arme letale”, anunţă Poliţia Capitalei.

 Serviciul Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase a fost sesizat miercuri, prin sistemul 112 de către un angajat din cadrul unui complex comercial că intr-o cabină de probă a fost descoperită o geantă unde era un pistol. Potrivit verificarilor, a rezultat că arma este una de tip letal, un pistol cu glonţ. În aceeaşi geantă era şi un încărcător cu 8 cartuşe, potrivit news.ro.

 ”Au fost declanşate investigaţiile în vederea identificării persoanei care a pierdut sau abandonat geanta în cauză.  A fost identificat şi condus la audieri un bărbat de 36 de ani, acesta negând iniţial că pistolul îi aparţine.

A fost dispusă măsura reţinerii, ulterior fiind arestat preventiv.”, spun poliţiştii.Verificările sunt continuate de Serviciul Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, pentru nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here