Bucureşti: Doi bărbaţi au fost arestaţi preventiv pentru furtul unor bijuterii de aproximativ 120.000 de lei

Politia. Sursa FOTO: /Pixabay.com
Politia. Sursa FOTO: /Pixabay.com

Doi bărbaţi au fost arestaţi preventiv după ce ar fi sustras dintr-o locuinţă din Sectorul 5 al Capitalei bijuterii în valoare de aproximativ 120.000 de lei. A  informat, miercuri, Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti (DGPMB).

La data de 2 august 2020, poliţişti din cadrul Secţiei 19 au fost sesizaţi de către un bărbat, în vârstă de 53 de ani, că persoane necunoscute, prin forţarea porţii, au pătruns în curtea sa din Sectorul 5.Ulterior, prin forţarea unui geam lateral, au pătruns în interiorul unui imobil. De aici au sustras aproximativ 500 grame bijuterii din aur.

„Din datele şi probele administrate în cauză a rezultat că fapta reclamată ar fi fost săvârşită de doi bărbaţi. Cu sprijinul altui bărbat, care ar fi condus un autoturism, în baza unei înţelegeri prealabile. Acesta le-ar fi facilitat celorlalţi doi deplasarea şi ar fi asigurat locul comiterii faptei, ulterior aceştia fiind identificaţi”, se precizează în comunicat.

Marţi, poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5, au pus în aplicare cinci mandate de percheziţie domiciliară. Au fost identificate şi ridicate mai multe bunuri şi instrumente artizanale care ar fi putut fi folosite la comiterea de infracţiuni.

Poliţiştii informează că doi bărbaţi au fost conduşi la audieri. Ulterior au fost reţinuţi. Iar în cursul zilei de miercuri aceştia au fost prezentaţi în faţa instanţei, care a dispus măsura arestării preventive.

Cercetările sunt continuate, pentru furt calificat, potrivit digi24.ro.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here