Brăila: O femeie în pericol să fie jefuită în stradă

Jaj. Sursa: pexels-photo-6266453
Jaj. Sursa: pexels-photo-6266453

Doi brăileni au fost reținuți de procurori, fiind prezentați instanței cu propunere de arestare preventivă. Ei sunt acuzați că au vrut să jefuiască o femeie pe o stradă din municipiul Brăila.

Pe dată de 26 martie, în jurul orei 13:30, Petrică Valentin Girip și Daniel Gabriel Priceputu au urmărit-o pe victimă. Aceasta era o femeie în vârstă. Apoi au abordat-o, spunându-i că îi oferă date legate de o adresă.

 Cei doi au ajuns dupa gratii

În timpul conversației, în baza unei înțelegeri anterioare avute cu prietenul său, Girip a încercat să îi sustragă poșeta bătrânei. În acel moment, femeia a căzut și a fost rănită.

În cadrul activității infracționale, al doilea inculpat a asigurat locul comiterii faptei și a asigurat sprijin moral autorului”, notează anchetatorii, potrivit debraila.ro.

Pe 19 mai, Girip și Priceputu au fost prezentați judecătorului de drepturi și libertăți, care i-a trimis în spatele gratiilor pentru 30 de zile. Primul este acuzat de tentativă la tâlhărie, iar cel de al doilea de complicitate la tentativă de tâlhărie.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here