Botoșani. Conflict în trafic între tineri, oprit cu focuri de armă de către polițiști

Un conflict izbucnit între două grupuri de tineri din municipiul Botoșani a fost aplanat cu focuri de armă trase de oamenii legii, a declarat miercuri purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ), Delia Nenişcu.

Folosirea armelor a fost necesară deoarece tinerii implicaţi în scandal nu s-au supus somaţiilor poliţiştilor, potrivit stiripesurse.ro.

Conflictul a pornit după o urmărire în trafic, în timpul căreia şoferul urmărit, un tânăr de 24 de ani, a sunat la 112.”Echipajul de poliţie care a fost direcţionat înspre zona respectivă a constatat că are loc un conflict între patru persoane, intervenind în forţă pentru aplanarea acestuia. Din cercetările efectuate până în acest moment, a reieşit faptul că, pe fondul unui conflict mai vechi, între apelant şi alte trei persoane, a avut loc o altercaţie, cei patru lovindu-se reciproc, împrejurare în care tânărul de 24 de ani, folosindu-se de un cuţit, ar fi provocat leziuni celor trei persoane cu care intrase în conflict. Toate persoanele implicate au fost transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, starea acestora fiind stabilă. Ulterior, trei dintre aceştia, apelantul şi doi tineri de 31 şi 17 ani, ambii din oraşul Flămânzi au fost conduşi la audieri, iar un tânăr, de 35 de ani, a rămas internat în unitatea spitalicească”, a precizat Nenişcu.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here