BMW de 136.000 de euro, furat din Germania, găsit în județul Neamț

BMW
BMW Sursa foto: IPJ Neamt

Un bărbat de 35 de ani, din Crăcăoani, urmărit internațional, a fost identificat de către polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul IPJ Neamț.

Pe numele acestuia era emis de autoritățile judiciare din Germania un mandat european de arestare, pentru săvârșirea pe teritoriul Germaniei în perioada martie – mai 2022, a infracțiunilor de vătămare corporală, agresiune sexuală, amenințare și furt al unui autoturism de lux. Polițiștii au identificat și ridicat, în vederea confiscării, în curtea unui imobil din localitatea Crăcăoani, un autoturism în valoare de aproximativ 136.000 de euro, înmatriculat în Germania.
Bărbatul de 35 de ani a fost prezentat de polițiști procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Bacău.S- a dispus reținerea acestuia pentru 24 de ore, fiind încarcerat în Centrul de Reținere şi Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Suceava. Bărbatul urmează să fie prezentat Curții de Apel Bacău pentru confirmarea mandatului european de arestare. În cauză se continuă cercetările sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Neamț, potrivit digi24.ro.
Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here