Polițiștii caută în toată țara mașina unui bărbat suspectat că ar fi ucis o tânără

O tânără de 30 de ani care a plecat de acasă, din Cluj Napoca, în 21 mai, nu a mai revenit la domiciliu. Polițiștii suspectează că tânăra a fost ucisă de prietenul ei, după ce cadavrul ei a fost găsit în satul Corniţel din comuna bihoreană Borod.

Trupul, băgat în saci de plastic, a fost descoperit între buruieni. Molnar Beata ar fi plecat cu iubitul ei de acasă, Boné Ferenc, în vârstă de 43 de ani. Acesta era recunoscut în Cluj Napoca pentru faptul că era violent. În anul 2020  bărbatul a fost surprins de camerele din municipiu în timp ce o lovea cu bestialitate pe fosta lui iubita. El a fost concediat de la locul de muncă, din postul de „preparator”, la Universitatea maghiară Sapientia, din Cluj Napoca, potrivit .g4media.ro.

Poliția Cluj Napoca a transmis că a fost sesizată despre faptul că două persoane, Molnar Beata, în vârstă de 30 de ani și prietenul acesteia, un bărbat de 43 de ani, ar fi mers, pe data de  21 mai, în jurul amiezii, spre localitatea Răchițele, comuna Mărgau, nerevenind la domiciliu până în prezent.

„În baza sesizării, la dată de 23 mai a.c., la nivelul Inspectoratului de Poliție Județean Cluj au fost demarate cu operativitate activități de căutare în privința acestora, precum și a autoturismului cu care aceștia s-ar fi deplasat. Din verificările efectuate până în prezent rezultă că autoturismul folosit pentru deplasare a fost observat la data de 22 mai a.c., în jurul orei 11.00, în localitatea Aleșd, județul Bihor, circulând pe direcția Cluj-Oradea”, se precizează în comunicatul Poliției.

„Persoanele care pot furniza informaţii despre autoturism sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze gratuit 112!”, se precizează în comunicatul Poliției. Date cu privire la autoturismul căutat – marca Dacia Logan, culoare gri metalizat, număr de înmatriculare AR-51-LAC.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here