Avertizare rutieră. Drumurile cu restricții de circulație până la data de 31 august

taxa auto se mărește taxa de autostradă

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a anunţat vineri impunerea unor restricţii de circulaţie pe două sectoare din Autostrada Soarelui (A2) până în 15 august, din cauza unor lucrări de reparaţii. Totodată, și un drum național important va avea parte de lucrări de modernizare până la sfârșitul lunii următare.

Sectoarele din autostrada spre Litoral care vor avea restricții sunt în zona podului Borcea (km 145) şi între km 157 – km 159 (pod Cernavodă), unde se vor executa lucrări de reparaţii până în data de 15 august.

”Lucrările sunt executate noaptea, în intervalul orar 22:00 – 06:00, în zilele de luni, marţi, miercuri şi joi. Precizăm că pe sectoarele de drum menţionate, circulaţia se desfăşoară restricţionat, pe o singură bandă”, a anunţat CNAIR.

Totodată, CNAIR a anunţat că, începând din 28 iulie, ora 10.00, vor fi demarate lucrări de reparaţii pe Drumul Naţional 65 (DN65 – E574) Craiova – Piteşti, pe podul peste râul Olt, în zona municipiului Slatina. Din acest motiv, până în data de 31 august, traficul se va desfăşura pe un singur fir, alternativ.

”În zilele de 30 iulie şi 13 august, în intervalul orar 00.00 – 06.00, va fi interzisă circulaţia tuturor vehiculelor pe pod si va fi folosită ruta ocolitoare Slatina (Catedrală) – DJ546 – Teslui – Strejeşti – DN64 – Pleşoiu – DJ677 – Salcia – DN65. Circulaţia rutieră în această perioadă va fi dirijată prin semafoare electrice, montate la extremităţile podului”, se arată în comunicat.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.