Arestări după bătaia cu topoare dintre clanurile din Bascov

Poliţiştii din Argeş au reţinut în noaptea de marţi spre miercuri 19 persoane implicate într-o bătaie cu bâte, răngi şi topoare în faţa sediilor Primăriei şi Poliţiei din localitea Bascov, fiind vorba despre membri a două clanuri de romi. Miercuri dimineaţă, anchetatorii au făcut descinderi la locuinţele a şapte dintre aceştia.

Poliţiştii argeşeni au reţinut 17 bărbaţi şi două femei implicaţi într-un scandAl pe domeniul public produs marţi, în centrul localităţii Bascov.

Imediat după izbucinrea scandalului, poliţiştii din Bascov au intervenit pentru a-i calma pe membrii celor douĂ canuri de romi, însă aceştia nu s-au potolit nici în momentul în care poliţiştii au făcut uz de armă. În timpul conflictului, trecătorii s-au adăpostit în magazinele din zonă.

Scandalul s-a terminat numai după intervenţia echipajelor din trupele speciale. Imediat după bătaie, patru persoane au fost duse la spital, iar după ce medicii au constatat că nu este necesară internarea, acestea au fost duse la Poliţie pentru audieri, a declarat pentru News.ro purtătorul de cuvânt al IPJ Argeş Mădălin Zamfir.

Potrivit acestuia, miercuri dimineaţă, după mai multe ore de audieri, poliţiştii fac şapte percheziţii la domiciliile unora dintre cei acuzaţi de tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here