Arad: Începe Festivalul Internațional de Teatru Clasic

Cea de-a XX-a ediție a Festivalului Internațional de Teatru Clasic va avea loc în perioada 21 – 30 noiemebrie, la Arad, scrie aradon.ro.

teatru festival aradIubitorii de teatru din Arad sunt invitați la un maraton de spectacole, care de care mai cunoscute și mai apreciate de critici. Festivalul Internațional de Teatru Clasic se va bucura, și în acest an, de participarea unor  trupe din Belgrad, București, Oradea, Piatra Neamț. Craiova, Cluj, Sibiu și, bineînțeles, Arad.

Cei care doresc să îşi asigure din timp un loc în sală vor putea să-şi achiziţioneze bilete şi abonamente, începând de luni, 10 noiembrie.

Preţurile biletelor la festival sunt următoarele: bilete Categoria A (parter, etajul I şi sala Studio) – 50,50 lei; bilete Categoria B (etajul II) – 40,40 lei; bilete Categoria C (etajul III) – 20,20 lei.

Vă reamintim că biletele la oricare dintre spectacolele din festival pot fi cumpărate şi online, de pe platforma biletmaster.ro.

Totodată, în perioada 10 – 17 noiembrie cei interesaţi îşi pot achiziţiona şi abonamente la preţul de 202 lei, acestea fiind valabile la spectacolele ce vor fi susţinute în sala mare.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here