Maramureș: Doi tineri au murit în condiții suspecte

Apa. Sursa foto pexels-photo-93100
s.com


Doi tineri din Maramureș au fost descoperiți în apele râului Lăpuș. Este vorba de o tânără de 26 de ani şi un bărbat, neidentificat. Ei au fost găsiţi fără viață în apele râului Lăpuș, din localitatea Coruia.

Localnicii au găsit trupurile la câteva ore în aceași zona. Poliţiştii încearcă să vadă dacă există vreo legătură între cele două cazuri.

 Cum s-a descoperit tragedia

Luni dimineaţă, un localnic a zărit ceva plutind pe apă. El și-a dat seama că este vorba despre o persoană şi a chemat oameni legii.

Tânăra a fost adusă la mal de curenţi. Poliţiştii au reuşit rapid să o identifice. În vârstă de 26 de ani, ea locuia intr-un  sat din apropiere, potrivit știrileprotv.ro

 ”E din Coltău. Dar dacă era înecată era mai umflată, dar nu pare. O fi căzut numai şi a dat cu capul. O maşină ce venea în Coruia şi a văzut-o că era în rău pe bolovani.”, a spus o localnică.

La trei ore distanţă, un alt apel a anunţat un nou deces. În aceeaşi zonă, la câteva sute de metri distanţă a fost descoperit tot în apele râului trupul unui bărbat.

 Ancheta oamenilor legii

El nu a fost identificat. Poliţiştii fac o anchetă pentru a stabili împrejurările morţii celor doi.

O primă ipoteză ar fi că au fost la scăldat împreună. Iar bărbatul i-ar fi sărit fetei în ajutor  când ea ar fi simţit că nu mai poate ajunge la mal.

Rezultatele necropsiei şi ancheta propriu-zisă vor face lumină.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.