Ziaristul Marius Buga de la PRO TV Dâmbovița, arestat pentru 30 de zile pentru întreținerea de relații sexuale cu un minor

Marius Buga
Marius BugaMarius Buga

Corespondentul postului PRO TV în judeţul Dâmboviţa, Marius Buga, a fost arestat preventiv, miercuri seara, fiind  acuzat de săvârşirea infracţiunii de act sexual cu un minor.

 Conform portalului instanţelor de judecată, jurnalistul a fost prezentat de procurori la Judecătoria Târgovişte cu propunere de luare a măsurii arestării preventive. Surse judiciare au precizat că propunerea a fost acceptată de judecătorul de drepturi şi libertăţi, care a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile a inculpatului.

„La Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgovişte s-a înregistrat un dosar penal în care s-a dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale faţă de o persoană de sex masculin sub aspectul săvârşirii infracţiunii de act sexual cu un minor, prev. de art. 220 alin. 1 şi 4 lit. e din Codul Penal. Faţă de persoana de sex masculin a fost dispusă măsura reţinerii pentru 24 de ore”, a transmis, miercuri, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Dâmboviţa. Surse judiciare au precizat că cel vizat de anchetă este corespondentul PRO TV în judeţul Dâmboviţa, Marius Buga.

Jurnalistul a fost audiat, marţi, în legătură cu aceste acuzaţii aduse de un minor în vârstă de 16 ani, ziare.com.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here