VIDEO Revoltător. Mai mulți gândaci se plimbă prin vitrina unui fast food din Galați

Mai mulți gândaci se plimbă prin vitrina unui fast food din Galați.
sursa: Google

Imagini revoltătoare au apărut în mediul online după ce un gălățean a filmat mai mulți gândaci în vitrina unui cunoscut fast food din centrul orașului Galați. Inspectorii Protecției Consumatorilor și reprezentanții Direcției de Sănătate Publică s-au  autosesizat și au mers în control. În urma verificărilor, unitatea a fost închisă, iar patronul a fost amendat cu 23.000 de lei.

Imaginile au fost postate luni dimineață pe Facebook și, la scurt timp, autoritățile s-au autosesizat și au mers în control la unitatea respectivă. În urma raziei, au fost descoperite mai multe nereguli, iar proprietarii fast food-ului au primit două amenzi în valoare totală de 23.000 de lei.

„Am dispus închiderea unității pentru o perioadă de cel mult șase luni. Ei pot remedia problemele descoperite mult mai rapid. S-a dat și o amendă de 10.000 de lei. Am găsit mai mulți gândaci vii și morți, dar au fost și alte probleme legate de materia primă. Când își vor rezolva problemele, vor putea cere redeschiderea”, a declarat Carmen Tudor, directorul Comisariatului pentru Protecția Consumatorului Galați.

sursa video: Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ