VIDEO Narcisa Iorga rupe tăcerea: „Victor Ponta s-a răzbunat. Cum mă putea decredibiliza decât printr-un dosar penal?”

Fost membru al Consiliului Național al Audiovizualului (CNA), Narcisa Iorga, inculpată în dosarul „Giga TV”, alături de Viorel Hrebenciuc, Gheorghe Ștefan (Pinalti) și Laura Georgescu (fost șef CNA) a făcut mai multe dezvăluiri în cadrul unui interviu acordat în exclusivitate ziarului Cetățeanul.net. Narcisa Iorga a lansat o serie de acuzații la adresa lui Victor Ponta, fiind convinsă că dosarul de la DNA este de fapt o conspirație în spatele căruia s-ar afla politicianul.

Narcisa Iorga: „În seara în care eu am fost pusă sub acuzare, Victor Ponta a mers la Antena 3 și a afișat o satisfacție extraordinară aducând în discuție persoana mea, deși nu eram subiectul emisiunii în mod evident. A făcut niște aprecieri de genu…cum stâlpul moralității să ajungă să aibă probleme penale? Știa lucruri din dosar pe care eu le-am aflat după un an. Atenție, eu am avut acces la dosar după un an…”.

Adriana Bahmuțeanu: De unde știa Victor Ponta pe vremea aia lucruri din dosar? Înseamnă că cineva i-a spus cu un scop, care era scopul?

Narcisa Iorga: „Am văzut la dezvăluirile lui Sebastian Ghiță care era legătura de fapt între Victor Ponta, Laura Codruța Kövesi, Florian Coldea și eu îndrăznesc să mai fac o legătură: șeful secției care instrumentează dosarul meu a fost coleg de serviciu cu Victor Ponta  la DLAF. (…)Era foarte important ca eu să fiu scoasă din circuitul CNA și să fiu decredibilizată total. În primăvara și vara lui 2014 eu împreună cu alți colegi din CNA am avut niște conflicte cu președinte CNA. Ajunsesem la niște blocaje în instituție. Scandalul a ajuns până la Victor Ponta deoarece presa îi cerea să-și exprime un punct de vedere despre ce se întâmplă în CNA și de ce ce nu–i cere demisia celei pe care el a propus-o”.

Narcisa Iorga: Victor Ponta și-a dorit foarte mult să scape de mine din CNA

„Convingerea mea personală este că Victor Ponta și-a dorit foarte mult să scape de mine din CNA. Nu avea cum să mă scoată de acolo, pentru că președintele Băsescu mă propusese pentru alt mandat la CNA, decât decredibilizându-mă. Și cum mă putea decredibiliza decât printr-un dosar penal?  Eu nu am luat de la nimeni niciun capăt de ață. Bineînțeles că a căutat prin interceptările SRI și a găsit o discuție de-a mea cu Gheoreghe Ștefan, în urma ridicării licenței Giga TV”.

Adriana Bahmuțeanu: Domnul președinte Traian Băsescu v-a sunat ?

Narcisa Iorga: „Domnul Băsescu m-a sunat atunci la început și mi-a propus să merg în PMP. I-am spus că atata vreme cât am un dosar eu nu pot să ocup nicio funcție. Recunosc că nu a fost singurul care mi-a propus să lucrez pentru statul român, mă refer pentru funcții publice, pe care le-am refuzat. Și recunosc că am refuzat… Câtă vreme sunt anchetată, trimisă în judecată, pentru o faptă asimilată corupției, eu nu pot să ocup o funcție publică”, spune Narcisa Iorga.

Narcisa Iorga: „Giga TV a rămas fără licență audiovizuală acum șapte ani. Și acum am aceeași convingere ca și atunci: a fost un abuz!

Narcisa Iorga, fostă membră a CNA, a fost condamnată la 3 ani de închisoare, în dosarul de corupție Giga TV. Ea este acuzată că i-ar fi sugerat lui Gheorghe Ştefan în ce mod se poate redobândi licenţa Giga TV.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.