VIDEO Maşina ministrului Lucian Bode, filmată circulând pe contrasens, înainte de a fi implicată în accident

Maşina ministrului Transporturilor, Lucian Bode, care a fost implicată într-un accident rutier, a fost filmată circulând pe contrasens. Mașina era condusă de șoferul instituției, iar Bode era pasager. În urma impactului, ministrul Transporturilor a fost rănit  la nas.

Un motociclist a filmat maşina oficială, în timp ce executa o depăşire pe linia continuă. Din imagini se observă cum maşina în care se afla ministrul Lucian Bode depăşeşte, pe linie continuă, şi circulă mult pe contrasens.

”Accident ministru Bode – Touareg cu sirene la Dumbrăveşti, Râmnicu-Vâlcea Piteşti. După ce i-am văzut cum intră în curbă fără vizibilitate, am ştiut că o să facă accident mai devreme sau mai târziu”, a scris persoana care a postat imaginile pe Youtube.

Ministrul Transporturilor, Lucian Bode, a fost rănit ușor, după ce a fost marți implicat într-un accident rutier pe drumul național care leagă Piteștiul de Râmnicu Vâlcea, în localitatea Dumbrăvești.  În urma accidentului, șoferul lui Bode a rămas fără permis.

Ministrul Transporturilor, implicat într-un accident rutier. Mașina în care se afla a făcut o depășire neregulamentară

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.