Vicepreședintele CJ Constanța, atac dur la Arafat

`Claudiu Palaz, vicepreședintele CJ Constantanța, atac dur la Arafat , sursa: Google
`Claudiu Palaz, vicepreședintele CJ Constantanța, atac dur la Arafat , sursa: Google

Vicepreședintele Consiliului Județean Constanța, Claudiu Palaz (PMP), îl acuză pe Raed Arafat de problemele din sistemul de sănătate din România. Palaz îl atacă în termeni duri pe Arafat, într-o postare pe pagina sa de Facebook.

„IPOCRIZIE LA MAXIM!!!! Nu îți este RUSINE?! Ai fost in sistemul sanitar de 1000 de ani! Au căzut guverne din cauza intereselor tale! Ai aruncat țara in KAOS CU AMBULANTELE TALE ROȘII!!! Numai vrăjeala nimic concret! COLECTIV, ACCIDENTUL DIN MUNȚII APUSENI ETC le.ai uitat?! Aia INCOMPETENȚA!!! Au murit oameni cu zile! DE CE AI TĂCUT?! Iar azi când scapă lucrurile de sub control DAI VINA PE ALTUL!?!? DE CE NU AI VENIT CU SOLUȚII LA PROBLEMELE PE CARE TU LE.AI GESTIONAT IRESPONSABIL și ani la rând I.ai PROSTIT PE TOȚI Îți spun eu: ESTI VINOVAT MAXIM PENTRU CE ESTE AZI IN SISTEMUL SANITAR! ESTI COMPLICE LA VULNERABILITATEA MEDICILOR CARE SUNT EXPUȘI RISCULUI MAJOR AZI! ESTI DE CONDAMNAT CA TE.AI DAT PROFESIONIST ȘI…..AI TACU CĂ TI.A FOST CONVENABIL ECONOMIC!!!! De ce nu ti.ai dat DEMISIA IN SEMN DE PROTEST ÎN GUVERNAREA PSD?! DE CE NU AI ȚIPAT ATUNCI CA SISTEMUL SANITAR E PRAF!?!? ȘTII CE CRED EU?! Ca esti un ZERO PROFESIONAL ȘI UN COMBINATOR JALNIC!!! DE CE NU RENUNȚI LA AFACERILE TALE CU AMBULANTE ROȘII ȘI SA DONEZI TOT STATULUI ROMÂN?! SA.TI FIE RUSINE RAED ARAFAT!!!!”, scrie Palaz, pe FB.

Vila șefului PMP Constanța, Claudiu Palaz, construită ilegal peste străzi publice, chiar „la buza” Mării Negre

Claudiu Palaz, vicele CJ Constanța, și-a tras ilegal un bar pe plajă. Barul e alimentat cu curent chiar din vila familiei

„Camorra” de la Constanța. Afacerile ilegale ale vicelui Claudiu Palaz, protejate de toate autoritățile

Cetățeanul TV

1 COMENTARIU

  1. palaz!!!! voi ati disparut de mult frate.ce draq mai stai la cj?daca esti ca majoritatea vice presedintilor de cj,e clar.apa de balta!taci draq sin gura!lasa pe altii sa latre!rusine!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here