Vicele CJ Ilfov, Ștefan Rădulescu: Am deblocat toate proiectele majore de infrastructură din Ilfov și regiunea metropolitană

Prezent la conferința „Infrastructura și mobilitatea în regiunea București-Ilfov. Interconectarea Bucureștiului cu infrastructura rutieră națională”, vicepreședintele Consiliului Județean Ilfov, Ștefan Rădulescu, a declarat că, că în ultimii 3 ani, de când PNL a preluat guvernarea, toate proiectele majore de infrastructură din județul Ilfov și din regiunea metropolitană au fost deblocate.

Acum, se fac investiții importante pentru îmbunătățirea traficului rutier.

„În ultimii 3 ani, de când PNL a preluat guvernarea, toate proiectele majore de infrastructură din județul Ilfov și din regiunea metropolitană au fost deblocate și se fac investiții importante pentru îmbunătățirea traficului rutier. Am spus, în timpul conferinței „Infrastructura și mobilitatea în regiunea București-Ilfov. Interconectarea Bucureștiului cu infrastructura rutieră națională” că acest lucru se vede în fiecare instituție publică administrată de PNL. Numai cineva rău-intenționat poate să spună că nu vede ce înseamnă o administrație liberală, în primăriile ilfovene, la Consiliul Județean Ilfov, precum și în întreaga țară”, a afirmat Ștefan Rădulescu.

Vicele CJ Ilfov le-a prezentat participanților la conferință, prin altele, viziunea CJ Ilfov în privința tuturor drumurilor de interes județean.

Este vorbade refacerea și modernizarea acestor șosele se face integrat, pe toate aspectele următoare:

  • reabilitarea părții carosabile;
  • refacerea trotuarelor;
  • modernizarea sistemelor de preluare a apelor pluviale;
  • mutarea rețelelor în subteran;
  • realizarea de piste pentru bicicliști.

„Toate sunt importante, pentru a avea un județ modern, așa cum își dorește fiecare ilfovean. Vrem să le oferim oamenilor siguranță, mobilitate și aer curat, iar toate acestea se pot realiza prin investiții majore în infrastructura rutieră”, a mai spus Ștefan Rădulescu.

Conferința „Infrastructura și mobilitatea în regiunea București-Ilfov. Interconectarea Bucureștiului cu infrastructura rutieră națională” a fost organizată la Parlamentul României de Comisia de Infrastructură a PNL, în colaborare cu Comisia de Transporturi a PNL București și cu sprijinul organizației PNL București, condusă interimar de Hubert Thuma președintele PNL Ilfov și al Consiliului Județean Ilfov.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.