sâmbătă, iulie 20, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăDiasporaCalvar pentru unii muncitorii români care lucrau pe șantierele din Berlin

Calvar pentru unii muncitorii români care lucrau pe șantierele din Berlin

-

Patru bărbați au fost acuzați la Berlin de exploatare prin muncă forțată și trafic de persoane. Aceștia ar fi angajat până la treizeci de persoane lunar pe diferite șantiere din Berlin, care munceau în condiții greu de imaginat, pe șantiere.

Printre muncitorii exploatați sunt și patru muncitori români, potrivit

Cei acuzați sunt un bărbat de 50 de ani și fiul său în vârstă de 32 de ani, un proprietar al unor firme de demolare și dezmembrare și un coordonator de lucrări.

Aceștia „au exploatat în mod conștient faptul că muncitorii fără cunoștințe de limba germană erau practic neputincioși și nu aveau posibilitatea să ceară ajutor din cauza supravegherii stricte”.

Românii, printre care unii analfabeți, au fost transportați la Berlin cu un microbuz supraîncărcat, o mare parte din salariile lor fiind reținută pentru transport, hrană și cazare.

În spațiile de cazare erau cazate până la opt persoane, care erau bătute daca nu respectau regulile.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Publicitatea la ţigările electronice, interzisă: Iohannis a promulgat legea!

0
Publicitatea explicită pentru produsele din tutun, dispozitivele și ţigaretele electronice, inclusiv de tip Vape sau pentru încălzirea tutunului este interzisă, conform prevederilor unei legi care a fost promulgată vineri de preşedintele Klaus Iohannis. CITEŞTE ŞI: Grindeanu, ceartă cu Ciucă: Și...