Vedeta TV Cristina Țopescu a fost găsită moartă în casă

Cristina Topescu a murit , sursa: Google
Cristina Topescu a murit , sursa: Google

Cunoscuta jurnalistă Cristina Țopescu a fost găsită moartă în casa sa din Otopeni. Vedeta TV avea 59 de ani și dispăruse de aproape trei săptămâni.

Cristina Țopescu a fost găsită de un echipaj de poliție, alertat pe numărul unic de urgență 112. Duminică seara o vecină a sunat la poliție și a anunțat că nu a mai văzut-o pe Cristina Țopescu de aproximativ trei săptămâni.

Polițiștii au găsit-o pe vedeta TV decedată, fără a avea urme vizibile de violență. Expertiza medico legală va stabili cauza decesului.

„În cursul acestei seri, în jurul orelor 22:00, Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat de către o femeie cu privire la faptul că vecina ei nu a mai fost văzută de aproximativ trei săptămâni. În urma sesizări, polițiștii orașului Otopeni au intrat în imobilul respectiv unde au găsit o persoană decedată care nu prezintă urme vizibile de violența. Urmează să se efectueze în cauză expertiza medico legală”, a anunțat IPJ Ilfov. Conform legii, polițiștii vor deschide un dosar penal și vor face o anchetă pentru a stabili cum a murit cunoscuta jurnalistă.

Cristina Țopescu fusese numită, la sfârșitul anului trecut, consilier al ministrului Sănătății.

Cristina Țopescu a fost jurnalist la Pro Tv, principala prezentatoare a buletinului de știri de la Prima TV, timp de 12 ani. Cristina Țopescu a lucrat o perioadă și la Antena 3.

Cristina Țopescu (născută la 4 iulie 1960 la Oradea) a fost fiica celebrului comentator sportiv Cristian Țopescu.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.