USR PLUS a început să dea afară oamenii PNL: Traian Berbeceanu, înlocuit la Prefectura Capitalei

Traian Berbeceanu, foto: B1tV

Traian Berbeceanu a fost schimbat din funcţia de prefect al Capitalei, deşi preşedintele PLUS Dacian Cioloş a spus că îl va menţine.

Pentru funcția de Prefect al Municipiului București, PLUS l-a desemnat pe Alin Stoica.
Alin Stoica a absolvit Facultății de Drept a Universității București și a lucrat inițial ca avocat, apoi, din 2007, ca expert în domeniul relațiilor de muncă într-o companie multinațională.
Astfel în afară de litigii, redactare de contracte și diverse alte acte juridice, activități pe care le-a desfășurat ca avocat, în perioada lucrată ca expert în relații de muncă a avut ocazia să aibă o expunere foarte mare la probleme complexe care pot să apară în organizațiile mari și să ia parte la rezolvarea unora dintre ele. A participat la negocieri colective la nivel de unitate și la nivel de industrie (sectorul economic finanțe-bănci) dar și la negocieri la nivel național între confederații patronale și sindicale. A participat la medieri în vederea stingerii de conflicte colective și la testarea și executarea planurilor de continuitate de afaceri.

Cine e Alin Stoica
Pentru o perioadă de 2 ani a reprezentat societatea civilă în Comisia pentru relații de muncă, politică salarială a Consiliului Economic și Social.
Pentru o perioadă de mai mult de 5 ani, a reprezentat organizații patronale la nivel de industrie și la nivel național în unele dintre discuțiile privind elaborarea de acte normative, atât la nivelul Guvernului cât și la nivelul Parlamentului.
Alin Stoica este membru PLUS de la înființarea partidului și, din august 2019, este președintele Filialei Sector 6 București.
În anul 2020 a îndeplinit și funcția de membru al Comisiei Naționale de Integritate a Alinaței USR PLUS în perioada desemnărilor de candidați comuni pentru alegerile locale.


Cine a decis

Decizia BN a fost luată la propunerea Biroului Municipiului București, care, pentru a ajunge la această decizie, a luat în considerare propuneri venite de la Birourile Filialelor din cele 6 sectoare. În analiza propunerilor, au contat educația (studii superioare juridice sau administrative fiind un avantaj) și experiența (în domeniul juridic sau administrativ) dar și asumarea de roluri de leadeship intern, fiind considerat un avantaj exercitarea unui astfel de rol. De asemenea, a contat și implicarea în activitatea PLUS, atât organizatorică cât și politică.
În urma acestui proces, trei propuneri au fost transmise către Biroul Național, care a luat decizia finală.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here