sâmbătă, iulie 20, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăDiasporaUrmează o zi de foc pentru cei care vor să ajungă în...

Urmează o zi de foc pentru cei care vor să ajungă în Italia. Va fi grevă în transporturi

-

Tensiuni în transportul italian, mai multe greve sunt programate în zilele următoare pentru trenuri și aeroporturi.

Joi, 13 iulie, personalul companiilor Trenitalia și Italo va intra în grevă. Greva a fost anunțată de șase organizații sindicale care cer salarii mai mari.

Sindicatele de ramură Filt-Cgil, Fit-Cisl, Uiltrasporti, Ugl Ferrovieri, Orsa Ferrovie și Fast Confsal au anunțat o grevă de 24 de ore: de la ora 3:00 din dimineața de joi, 13 iulie, până la ora 2:00 de vineri, 14 iulie.

Pe portalul Trenitalia se anunță că „trenurile pot suferi modificări sau anulări” și că „greva poate duce la modificări în serviciile feroviare chiar și înainte de începerea și după încheierea sa”.

Călătorii sunt îndemnați să se informeze înainte de a merge la gară. În orice caz, „serviciile esențiale prevăzute în caz de grevă sunt garantate între orele 6:00 și 9:00 și între orele 18:00 și 21:00”. Printre canalele de informare se află și linia telefonică gratuită 800 89 20 21.

Italo publică, de asemenea, lista trenurilor garantate și pune la dispoziție serviciul Pronto Italo 060708: www.italotreno.it/~/media/Images/content/pdf/sciopero/2023/07-23/Lista-treni-garantiti.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Publicitatea la ţigările electronice, interzisă: Iohannis a promulgat legea!

0
Publicitatea explicită pentru produsele din tutun, dispozitivele și ţigaretele electronice, inclusiv de tip Vape sau pentru încălzirea tutunului este interzisă, conform prevederilor unei legi care a fost promulgată vineri de preşedintele Klaus Iohannis. CITEŞTE ŞI: Grindeanu, ceartă cu Ciucă: Și...